Fototöö - Tööjuhend

Fototöö - Tööjuhend

Kui Photo Jobs on loodud ja konfigureeritud, peate järgima järgmisi samme, et tagada optimaalne töövoog:

1. Veebipõhine registreerimine

Saate aktiveerida veebipõhise registreerimise, et osalejad saaksid enne fototööd hõlpsasti veebis registreeruda. See kogub automaatselt kõik nende kontaktandmed. Lisateavet leiate artiklist Online-registreerimine.

2. QR-koodide printimine

Et kasutada ära automaatset sorteerimist ja luua kõik galeriid korraga ühe klõpsuga, laadige alla ja printige QR-koodid. Juurdepääs neile fototöödel, klõpsates paremas veerus nupule QR-koodid. Lisateavet leiate artiklist QR-koodid.

3. Fototöö

Kui osalejad ei ole veel registreerunud, andke neile QR-kaart, kas trükitud või digitaalne, et nad saaksid hiljem oma galeriisse pääseda, skaneerides QR-koodi või järgides antud linki. Pidage meeles, et enne pildistamist on vaja osaleja või seadusliku kontaktisiku nõusolekut. Seetõttu peavad registreerimata osalejad need allkirjastama. Tühjad QR-kaardid sisaldavad nõusoleku vormi, millele iga osaleja peab alla kirjutama.
Pildistamise alguses pildistage kindlasti kõigepealt iga QR-koodi ja seejärel vastava isiku pilte, et tagada automaatne sorteerimine üleslaadimisel.

4. Laadige üles .

Kui fotod on tehtud, on järgmine samm nende üleslaadimine igasse gruppi fototöö raames. Pange tähele, kui grupi loomisel Photo Jobis luuakse automaatselt tühi galerii. Sellele galeriile on kaks võimalust:
1. menüüst Galeriid: Siin on loetletud kõik teie galeriid. Iga grupi galerii on tähistatud fototöö nimega, millele järgneb grupi nimi.
2.Menüüst Fototööd: Klõpsake grupi nimele või mutrivõtme ikoonile, et avada vastav tühi galerii.
Tühi galerii

Piltide üleslaadimiseks saate kas klõpsata nupule + Add ja Piltide lisamine, klõpsata galerii keskel oleval nupul Piltide lisamine või lohistada fotod otse sinna. Pange tähele, et automaatse sorteerimise kasutamiseks peate kõigepealt üles laadima QR-koodi ja seejärel selle konkreetse QR-koodiga seotud fotod. QR-koodid tuvastatakse sorteerimise eesmärgil automaatselt ja need ei ole avaldatud galeriis lõppkasutajatele nähtavad.
Pange tähele, et kui ühiste galeriide jaoks on QR-kood juba loodud, ilmub vahekaart vastava tühja ühise galerii jaoks. Ühiseid galeriisid, millel on juba QR-kood, saab samuti automaatselt sorteerida, laadides kõigepealt üles QR-koodi pildi ja seejärel sellesse ühisgaleriisse lisatavad fotod.

Galerii fotodega sorteerimata

5. Sorteerimine

Kui pildid on üles laaditud, märkate vasakus ülanurgas nuppu Alusta sorteerimist automaatselt. Sellele klõpsates sorteeritakse fotod automaatselt galeriidesse iga loodud QR-koodi kohta, lisades iga galerii sees kõik pärast QR-fotot tehtud fotod.

Galerii koos fotode sorteerimisega

QR-koodi määramine käsitsi

Kui QR-koodi ei tuvastata automaatselt, saate selle määrata käsitsi. Valige pilt, mida soovite QR-koodina tuvastada, ja klõpsake paremas veerus nupule QR-koodi määramine pildile. See avab menüü, kuhu saate sisestada QR-koodi, mida soovite seostada. Pärast sisestamist klõpsake nupule OK. QR-kood seostatakse nüüd valitud pildiga.

Sorteerimata pildid

Kui pilt ei ole automaatselt sorteeritud, saate selle käsitsi loodud galeriisse lisada. Valige pilt, et kuvada funktsioonid paremas veerus. Vajutage nupule Liigu ja valige sihtgalerii, kuhu soovite pildi paigutada.

Pildi funktsioonid

6. Fototööde läbivaatamine

Pärast fotode üleslaadimist ja galeriide loomist on soovitatav vaadata üle galerii välimus ja sisu, et veenduda, et kõik on soovitud viisil.
Iga galerii jagatud lingile pääseb ligi, kui klõpsate iga grupigaleriis loetletud galerii paremas ülemises nurgas või üksiku galerii sees parempoolses veerus olevale nupule Avatud.

Stiil ja välimus

Fototöö kõigi galeriide Stiil ja välimus on konfigureeritud aadressil Fototöö seaded. Selle leiate fototöö menüüst General (Üldine). Lisateavet leiate artiklist General menu (Üldine menüü ).

Fototöö menüü

Galerii fotode muutmine

Kui galerii on loodud, on teil võimalik paindlikult laadida üles rohkem fotosid, kustutada olemasolevaid fotosid või muuta nende järjekorda.
Galeriisse pääsete, klõpsates paremal asuvat nuppu Muuda. Galeriis saate lisada täiendavaid pilte, valides vasakul ülevalpool asuva nupu " Lisa ".
Kui valite galeriis foto, ilmuvad paremasse veergu erinevad valikud, sealhulgas Kustuta, Liigu või Koopia. Lisateavet leiate jaotisest Pildi seaded.

Galerii liigutamine

Galeriid on võimalik sama fototöö raames ühest grupist teise liigutada. Selleks avage galerii, mida soovite liigutada. Paremas veerus leiate nupu Liigu galerii. Klõpsake sellel, et kuvada menüü, milles on kõik samas Photo Job'is juba loodud rühmad. Valige sihtrühm, mida soovite liigutada, ja klõpsake nupul Liigu galerii.

Grupi või galerii kustutamine

Saate galerii või rühma kustutada, klõpsates konkreetse galerii või rühma, mida soovite kustutada, lingil Fototöö seaded ja klõpsates üleval paremas nurgas oleval prügikasti nupul. Pange tähele, et see eemaldab lõplikult kõik üleslaaditud andmed ja pärast kustutamist ei saa neid enam taastada.

7. Avaldage ja müüge

Fototöö seadistamisel on teil võimalus määrata avaldamise kuupäev ja valida hinnakiri kõigile sellega seotud gruppidele ja galeriidele. Fototöös olevad galeriid avaldatakse automaatselt vastavalt määratud kuupäevale ja hinnakirjale. Lisateavet leiate artiklist Fototööd - seadistamine ja ülevaade.
Kui neid seadeid on vaja kohandada või neid ei ole algselt konfigureeritud, saate neid muuta jaotises Fototöö seaded aadressil Üldine. Lisateavet leiate artiklist General menu (Üldine menüü ).
Galeriid lõpetavad automaatselt avaldamise määratud lõppkuupäeval. Kui soovite neid siiski käsitsi avaldada, klõpsake avaldatud galerii parempoolses veerus nupule Lõpetage galerii avaldamine.
Pange tähele, et see mõjutab kõiki fototööga seotud galeriisid.

Üksikute galeriide seaded

Kui soovite konkreetse galerii või grupi jaoks individuaalseid seadeid, saate päritud seaded deaktiveerida.
Avage soovitud grupp või galerii ja klõpsake nuppu Grupi seaded. Kõikide sätete kuvamiseks eemaldage nupp Pärandada fototööde seaded. Valige konkreetse galerii/rühma jaoks soovitud ja salvestage muudatused. Pange tähele, et Stiil ja välimus on alati päritud vanemfototöölt.

Inherit Photo Job settings deaktiveeritud

8. Archive

Kui fototöö on lõpetatud ja galeriid ei ole enam avaldatud, saate neid arhiveerida, klõpsates lingil Arhiiv. See tähendab, et kõik fototöö galeriid ei ole klientidele enam kättesaadavad. Kõik loodud grupid ja galeriid jäävad siiski teie kontole. Saate neid taasarhiivida, valides Photo Jobi ja klõpsates paremas veerus nupule Reaktiveeri.